Aanvullende diensten

Vanaf heden kunnen wij voor u op professionele wijze ruimtes en oppervlaktes ontsmetten om virussen en bacteriën tegen te gaan. Zowel particulieren als professionelen kunnen op onze diensten rekenen. Wij gebruiken materialen en producten die voldoen aan de strengste Europese Normen (EN normen) en die erkend zijn als Covid 19 product. Bovendien zijn de producten die we gebruiken niet schadelijk voor de gezondheid. Wij bieden u en uw omgeving met veel plezier deze tussentijdse desinfectie aan, om in uw privé of werkplaats te kunnen vertoeven in veiligheid en zekerheid. Wij kunnen u eenmalig of periodiek ten dienste zijn. Uiteraard verzorgen wij ook ontsmetting bij ontruimingen van woningen, appartementen, kantoren, winkels, wagens, enz…
Wij kunnen ten dienste staan van horeca, voeding en verzorging , scholen, privé woonsten, enz….

Scherpe prijs

Redder in nood

Vlotte service

Kraaknet

Onze service

Virussen, bacteriën,...verspreiden zich via de lucht maar worden ook overgedragen via handen, voorwerpen en contactpunten zoals deurklink, computertoetsenbord, vaatwerk enz. 

Ook kunnen virussen of bacteriën  op verscheidene oppervlakken dagen overleven en naast schoonmaak is desinfecteren of ontsmetten in sommige gevallen een vereiste. 

Desinfectie of ontsmetting zorgt ervoor dat de omgeving steriel wordt gemaakt en dit is zowel van toepassing op virussen als op bacteriën.

Huurwoning
Horeca
Zorgcentrum
Scholen
Image

Onze andere diensten

Ontruimingsdienst kan zeer breed geïnterpreteerd worden. Zowel voor particuliere als professionele klanten. Elke opdracht wordt door ons even serieus genomen en professioneel en snel afgehandeld.

Volledige woning

Volledige woning

Inboedel opruimen
Appartement, kot, seniorwoning, garage, zolder

Appartement, kot, seniorwoning, garage, zolder

Ruimte(s) leeg maken