We kunnen je helpen!

Huis leegmaken

Inboedel opruimen

Een huis leegmaken bij verkoop is altijd een lastige en vervelende klus. Het is die taak waar u geen tijd voor hebt, u hebt op dit moment wel belangrijkere dingen aan uw hoofd.

Opruimingen Omer regelt dit snel en professioneel voor u. Een opruiming was nog nooit zo snel en makkelijk geregeld. Het bedrijf werkt precies op uw werkwijze en zal belangrijke spullen voor u bewaren en spullen die weg mogen zo veel mogelijk hergebruiken door weg te geven aan organisaties. Daarnaast nemen we niet alleen het opruimen en leegmaken uit handen maar we maken het huis ook volledig schoon. Zo zal het huis direct beschikbaar zijn voor oplevering aan de nieuwe bewoners.

We bieden deze diensten aan een scherpe prijs!

Scherpe prijs

Redder in nood

Vlotte service

Kraaknet

Onze service

Een huis verandert door de jaren heen wel vaker van bewoners, maar soms stapelen spullen en rommel zich op. In dat geval is een huis leegmaken een zaak voor professionals. Opruimingen Omer heeft in dit geval de snelle en efficiënte oplossing voor u. Hieronder slechts enkele voorbeelden van zaken die wij voor u kunnen uitvoeren:

Opruimdienst voor verkoop woning
Ontruimen na verhuur
Gezinswijziging
Verhuis
Overlijden
Magazijn opruiming
Image

Voor en na

Image

Onze andere diensten

Ontruimingsdienst kan zeer breed geïnterpreteerd worden. Zowel voor particuliere als professionele klanten. Elke opdracht wordt door ons even serieus genomen en professioneel en snel afgehandeld.

Appartement, kot, seniorwoning, garage, zolder

Appartement, kot, seniorwoning, garage, zolder

Ruimte(s) leeg maken
Kleine

Kleine

Karweien

Opruimingen Omer

Weidestraat 47

8310 Assebroek

+ 32 495 609 123 
info@opruimingenomer.be

BTW BE: 0681.962.656

OVAM-nr 149669

Image